Mittwoch, 26. März 2014

MINI CUPCAKES


Heute zeig ich Euch was ich am Wochenende gemacht habe, außer entspannen und gut Essen. Ich war zu nichts zu bewegen außer zum backen. Diesmal wollte ich mini cupcakes machen. Leider schmecken mir die richtigen Cupacakes nicht, für mich hat es zuviel Butter drin und dran. Deshalb gab es noch meinen Schoggikuchen in mini Format. Der Zeitaufwand für diese Leckerei beträgt gerade mal 30 - 40 Minuten. 


Today I'll show you what I did on the weekend, except relax and good food. I had to move anything except for baking. This time I wanted to make mini cupcakes. Unfortunately, I do not taste the right Cupacakes, for me, it has too much butter in it and on it. Therefore, there was still my chocolate cake in mini format. The time required for this treat is just 30 - 40 minutes.


mini Cupcakes Rezept (gefunden bei rtl now)

250g Mehl
250g Butter
100g Zucker
4 Eier
1,5 Teelöffel Backpulver

Ich habe die Menge halbiert und hatte ca. 24 Stück


***

mini cupcakes recipe (found at rtl now) 

250g flour 
250g butter 
100g sugar 
4 eggs 
1.5 teaspoons of baking powder 

I have halved the amount and had about 24 pieces


Wichtig! die weiche Butter (Zimmertemperatur) erst am Schluss dazu geben. Ofen auf 180° grad vorheizen. Pro Förmchen reicht ein Teelöffel Teig, dann in Ofen Mitte ca. 6-8 Minuten backen. Danach auskühlen lassen und mit Buttercreme verzieren.


Important! give the softened butter (room temperature) only at the end to it. Preheat oven to 180 ° degrees. For a ramekins enough a teaspoon of dough, then in middle of the oven about 6- 8 minutes bake. Then let cool and decorate with butter cream.



ENJOY IT :-)
with love, Kira




Follow on Bloglovin
.

9 Kommentare:

thanks for commenting! I Love it, to read every single comment :-)